Barbaresco Fontanafredda 1965

99,00

Voor een bijzonder cadeau ter ere van het geboortejaar van 1965, wil ik graag de suggestie doen van een fles wijn met een goede komaf van Fontanafredda.

Fontanafredda is een gerenommeerd wijnhuis dat bekend staat om zijn kwaliteitswijnen uit de regio Piemonte in Italië. Ze hebben een rijke traditie en expertise in het produceren van uitstekende wijnen.

Een fles wijn uit 1965 van Fontanafredda is niet alleen een waardevol en zeldzaam product, maar het belichaamt ook de specifieke kenmerken van dat bijzondere jaar. Het kan een prachtige gelegenheid zijn om samen met de ontvanger van de wijn terug te kijken op belangrijke gebeurtenissen en herinneringen die zich in 1965 hebben voorgedaan.

Door een fles wijn uit 1965 van Fontanafredda te geven, laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan de persoonlijke voorkeuren en interesses van de ontvanger. Het is een cadeau dat zowel een blijk van waardering als een uniek genot biedt.

Dus, als je op zoek bent naar een bijzonder en waardevol cadeau voor iemand geboren in 1965, overweeg dan zeker een fles wijn van Fontanafredda. Het zal een geschenk zijn dat gewaardeerd wordt om zijn kwaliteit, komaf en de persoonlijke betekenis die het met zich meebrengt.

Uitverkocht

Artikelnummer: 10973-rs1-5 Categorie:

Extra informatie

Land van herkomst

Italië

Productgroep

wijn

Soort wijn

Wijnjaar

Beschrijving

1965 geboortejaar wijn cadeau

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Barbaresco Fontanafredda 1965” te beoordelen
Vaak samengekocht:
Totaal: 8,95
nl_NLDutch