Macon Mommessin 1963

199,00

Wijnen uit 1963 zijn inderdaad moeilijk te vinden vanwege de combinatie van een slecht wijnjaar en de verstrijking van de tijd. Wijnjaar 1963 al schaars, dus de beschikbaarheid ervan is zeer beperkt is geworden.

Door de jaren heen worden wijnen geconsumeerd, verzameld en soms ook geopend. Dit betekent dat oudere wijnen steeds schaarser worden naarmate de tijd verstrijkt. Vooral als het gaat om een slecht wijnjaar, waarin de wijnproductie al van nature lager was, kan het aanbod van flessen uit dat jaar drastisch zijn afgenomen.

De combinatie van schaarste en de historische context van een slecht wijnjaar kan de waarde van deze wijnen verder verhogen. Wijnliefhebbers en verzamelaars zijn vaak bereid een hogere prijs te betalen voor zeldzame flessen uit jaren met beperkte productie.

Kortom, wijnen uit 1963 kunnen inderdaad zeer zeldzaam zijn en hun waarde kan met de tijd toenemen. Als je de mogelijkheid hebt om een fles uit dat jaar te bemachtigen, kan het een waardevol cadeau zijn voor een wijnliefhebber of verzamelaar die op zoek is naar unieke en historische wijnen.

Uitverkocht

Artikelnummer: 290-a22 Categorie:

Extra informatie

Productgroep

wijn

Land van herkomst

Frankrijk

Soort wijn

Wijnjaar

Beschrijving

1963 cadeau

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Macon Mommessin 1963” te beoordelen
Vaak samengekocht:
Totaal: 8,95
nl_NLDutch